Merken & Patenten


R&D & Handelscontracten


eCommerce & ICT-recht


Auteurs- & Mediarecht


Marketing & Handelspraktijken


Informatieveiligheid & Privacy

“Find the people you need through the people you trust”

iFORi staat voor professionalisme maar met een uitgesproken streven naar een korte no-nonsense communicatie die resulteert in sterke op vertrouwen gebaseerde relatie met de klant.

iFORi heeft tot op heden steeds de luxe gehad nooit actief nieuwe klanten te hoeven gaan prospecteren aangezien het merendeel van de bedrijven die op heden een beroep doen op onze diensten de weg naar ons kantoor heeft gevonden op aanbeveling van onze bestaande klanten en relaties. Het motto “find the people you need through the people you trust” typeert onze groei en de lange termijnrelatie met onze klanten.

Het profiel van onze klanten varieert van de jonge startup’s over de KMO’s tot grote multinationals. Wij zijn vertrouwd met de eigenheid en de gevoeligheden van zowel een traditionele familieonderneming als een door venture capitalists gecontroleerde hightech onderneming. Evenzeer treden wij op voor non-profit organisaties.

Hoewel inzetbaar in elke mogelijke sector heeft iFORi op heden vooral ruime expertise opgebouwd binnen volgende sectoren:
Bent u geïnteresseerd in onze diensten aarzel dan zeker niet met ons contact op te nemen. Graag maken wij een afspraak voor een eerste gesprek.

Belangrijk:
Wij zijn onze bestaande klanten niet alleen discretie verschuldigd, ook engageren wij ons er onder meer toe geen samenwerking aan te gaan met hun bestaande klanten, leveranciers of partners en evenmin met bedrijven die rechtstreeks of onrechtstreeks tot hun concurrenten kunnen gerekend worden. Mocht deze situatie zich voordoen dan bezorgen wij u graag een eerste advies tezamen met een shortlist van personen die u concreet kunnen helpen.

Onze klanten: